ALIŞVERİŞİ PİAZZA’LARDAN YAP MERCEDES’İ KAP

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi bir ziyaretçisine Mercedes Benz CLA 200 hediye ediyor.

 ALIŞVERİŞİ PİAZZA’LARDAN YAP MERCEDES’İ KAP
 ALIŞVERİŞİ PİAZZA’LARDAN YAP MERCEDES’İ KAP

 

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da düzenledikleri çekilişlerle ziyaretçilerini hediyeye boğan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezleri, bir büyük kampanya ile daha hayalleri gerçeğe dönüştürüyor. Bugüne kadar çok sayıda otomobil hediye eden Piazza AVM’ler, Mercedes Benz CLA 200 ödüllü hediye çekilişi ile yine ayakları yerden kesmeye hazırlanıyor.

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezleri birer ziyaretçisine Mercedes Benz CLA 200 hediye ediyor. Piazza’lardan 1 Kasım 2016 - 28 Şubat 2017 tarihleri arasında aynı gün içerisinde toplamda 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler Mercedes Benz kazanma şansını yakalıyor. Yeni araba kampanyasıyla ayakları yerden kesecek Piazza AVM’lerden her alışveriş ile yeni çekiliş hakkı ziyaretçileri bekliyor. 

Alışveriş severler sıfır kilometre Mercedes-Benz otomobilin yanı sıra 1 adet Samsung LED TV, 4 adet Samsung Galaxy S7 Edge Gold telefon ve 4 adet Samsung tabletten birini kazanma şansı yakalayacak.

Ziyaretçiler, alışveriş sonrası faturaları ile birlikte AVM’lerin danışma birimlerine başvurarak çekiliş kuponlarını alabilecek.

 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2016, 00:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER