banner651

AKMOD’A KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi koordinatörlüğünde kurulan AKMOD-arama-kurtarma-moral-destek teşkilatının gönüllü sayısı her geçen hafta artıyor.

 AKMOD’A KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

 AKMOD’A KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi koordinatörlüğünde kurulan AKMOD-arama-kurtarma-moral-destek teşkilatının gönüllü sayısı her geçen hafta artıyor. Sayıları 4.000’i geçen AKMOD gönüllülerine üye olan 35 üniversite öğrencisi Suçatı kampında ilk eğitimlerini aldı. 12-13 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen eğitimlerde, gençlere Büyükşehir İtfaiye Eğitmenleri tarafından, yangın-deprem-sel ve olağanüstü her durumda arama-kurtarma, kriz yönetimi, doğru yönlendirme ve liderlik konularında bilgiler verildi. Vatan ve millet temaları üzerinde duruldu.

Amaçlarının donanımlı bir nesil yetişmesine katkıda bulunmak olduğunu söyleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Cahit Küçükönder, ‘’Her türlü bilgi ve beceriyle donatılmış bir nesil elbette önemli ancak, zihinsel geri planında, vatan ve millet sevgisi taşıyan bireylerin yetişmesi de önemli. Eğitim çalışmalarımızda buna da ağırlık veriyoruz’’dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2018, 02:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER