AK Parti Onikişubat İlçe Kongresi

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, “45 kişilik yeni kadromuzla birlikte çok daha güçlü bir şekilde hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız.” dedi.

AK Parti Onikişubat İlçe Kongresi

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, “45 kişilik yeni kadromuzla birlikte çok daha güçlü bir şekilde hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız.” dedi.

Kara, AK Parti Onikişubat İlçe Kongresi öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Onikişubat Belediyesi Bisiklet Yolunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Kara, AK partinin çeşitli kademelerinde görev aldığını, vatandaşlara hizmet etmenin mutlu gururunu yaşadığını belirtti.

Onikişubat İlçesi 3. Olağan Kongresinin Batıpark Spor Salonu Güreş Sahasında gerçekleştirileceğini ifade eden Kara, şunları kaydetti:

“Pandemi sürecinden kaynaklı kongrelerimiz içinde bir takım kısıtlamalar söz konusudur. Pandemi sürecine ilişkin maskemizden, mesafemizden, temizliğimizden, davetli kişilerin bir problem yaşanmaması için genel merkezimizin talimatları oldu. Bizde bu talimatlar çerçevesinde delegelerimizi davet edeceğiz. Tabii bununla birlikte Sivil Toplum Kuruluşları ve kronik rahatsızlığı olmayan hemşerilerimizi de kongremize bekliyoruz.”

AK Parti Genel merkezi tarafından Onikişubat İlçe Başkanı olarak atanmasının ardından ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini dile getiren Kara, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hafta içi her gün belirli saatlerde ilçe başkanlığımızın kapısı gelen vatandaşlarımıza açık tuttuk. Bundan sonraki süreçte de inşallah 30 asil 15 yedek üyemizle aynı şekilde vatandaşlara kapımız açık olacak. Yönetim kurulu sayılarımızda bir artma meydana geldi. İnşallah 30 asil 15 yedek üyemizle bu zamana kadar 18 aylık süreçte yaptığımız bu faaliyetlerin tamamını Allah’ın izniyle kongreden sonra da yapacağız. 45 kişilik yeni kadromuzla birlikte çok daha güçlü bir şekilde hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER