banner675

AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ ADAY ADAYI TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

DOĞAN, “TÜRKİYE HUZUR ADASI HALİNE GELDİ”

AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ ADAY ADAYI TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

 Ak Parti İl Başkanı Metin Doğan, Türkiye'nin  adete bir huzur adası bir vefa adası haline geldiğini  belirterek, Türkiye'nin bütün krizlerden etkilenmeden istikrarını sürdürdüğünü söyledi. 

AK Parti Kahramanmaraş  İl Başkanlığı, 25. Dönem Milletvekilliği aday adayı tanıtım toplantısı Onikişubat ilçesinde bulunan Mehmet Akif Ersay Kültür  Merkezi'nde gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya ilçe belediye başkanları, milletvekili aday adayları, partinin il, ilçe, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile davetliler ve partililer katıldı.
Aday tanıtım toplantısında konuşan Ak Parti İl Başkanı Metin Doğan, Türkiye'nin 13 yılda büyük devrimler yaşadığını, dün hayal dediğimiz şeylerin bugün gerçeğe dönüştüğünü söyledi.  "Yeni bir heyecanla yeni bir Türkiye hayali ile yola çıkıyoruz" diyen Doğan,  "Bu yola 4 milletvekilimize 80 aday adayı arkadaşımız daha katıldı. Bu davaya gönül veren aday adayı arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Hayırlı olsun diyorum." dedi.  
Türkiye'nin  adete bir huzur adası bir vefa adası haline geldiğini belirten Doğan, "Her tarafımız ateş çemberi, her gün komşularımızda yeni krizler ortaya çıkıyor. Sadece Ortadoğuda değil Gürcistan'da,  Yunanistan'da da çeşitli ekonomik krizler ile karşı karşıya geliyor. Buna rağmen Türkiye'nin bütün krizlerden etkilenmeden istikrarını sürdürüyor.   Bu ekonomik istikrarın devam etmesinde başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve onun Ak kadroları olan başta Başkanımız Ahmet Davutoğlu'nun çok büyük etkisi var. Türkiye'yi düşünürken 13-14 yıl önceki Türkiye'yi unutmamak gerek. Maalesef bizim yeterince anlatamamamızdan  ve teşkilatımızın eksikliklerinden kaynaklanan bir durum var.  Türkiye onlarca yıldır huzura, istikrara, refaha sahip bir ülke olarak anılıyor. Bunu böyle bilenler geleceği iyi düşünemezler tasarruf edemezler. Bizde Türkiye'nin yarınlarını düşünürken bunlardan büyük dersler çıkarmamız lazım." 
Bu ülkede 28 Şubat dönemlerinin yaşandığını ifade eden Doğan, "28 Şubat'ta adeta milletin üzerinden, milletin düşüncesinden, fikirlerlerinden  bir şeyler yürütülmeye çalışıldı.  Bu düşünceleri yok etmek için mağlup etmek için yıllarca büyük mücadeleler yapıldı. Ama milletimiz dik durdu, bu baskılara, bu zulümlere boyun eğmedi ve milletimiz Ak Partiyi 2001 yılında bir ışık olarak  iktidara getirdi. Daha sonra gerçekleştirilen operasyonlarla paralel devlet anlayışını mahkum etti.  Halkın iradesine ipotek koymaya çalışanlarla mücadele etme serüveni halinde geçti.  Biz bir yandan Türkiye'de huzuru yerleştirmeye çalışırken, bir yandan da demokrasiyi insan haklarını yerleştirmeye çalıştık. Bununda yegane imtihanı olan, yegane temsilcileri olan , milletin iradesine karşı çıkan, millete rağmen ülkeyi yönetmeye çalışan, sandıkta oluşan iradeye ipotek koymaya çalışan, vesahetleri yok ederek yerle bir ederek, gerçekleştirdik. Ak Parti teşkilatının ve kadrolarını dik durması ile bu süreçten başarı ile çıktık" dedi. 
Doğan, 2023 hedefinde tüm aday adaylarına başarılar dilediğini de söyledi. 
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise bir konuşma yaparak,  "7 Haziran  Türkiye için çok önemli bir dönemeç, güçlü Türkiye için yeni Türkiye için çok önemli bir gündür. Yeni Türkiye'nin Ak Parti'nin kuruluşu ile beraber büyük bir azimle inşa edilmeye başlandı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Erdoğan'ın dik duruşu ve Ak Parti kadrosu ile geleceğe büyük adımlarla ilerliyoruz. Bu adımlardan ve Yeni Türkiye'den huzursuz olanlar ve  rahatsız olanlar var. Hem içerde, hem dışarıda Türkiye'nin güçlenmesini kabul edemeyenler var. Bunun için Cumhurbaşkanı ve Başkanımızın da belirttiği gibi türlü oyunlar, türlü kumpaslar kurmaya başlandı.  Hiç ummadığımız insanlar  hain planlarını devreye sokma düşüncesindeler. Bunun için hiçbir sınır tanımamaktalar.  Bu hain planları Ak Parti kadrolarının dik duruşu ile milletimizle ittifak yaparak, aziz milletle milli iradeyi omuzda taşıyarak, tüm bu oyunlardan halkımızın desteği ile galip geldik "dedi. 
Yapılan konuşmalardan sonra aday adayları sahneye tek tek çıkarak kendilerini tanıttılar.
Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685