AK Parti 7. Olağan kongre süreci

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, 7. Olağan kongre süreciyle ilgili basın açıklaması yaptı.

AK Parti 7. Olağan kongre süreci

 AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, 7. Olağan kongre süreciyle ilgili basın açıklaması yaptı.

“Kahramanmaraş İçin İnandığın Yolda Yürü” sloganıyla başlatılan 7. Olağan kongre sürecinin Suriye'nin İdlib bölgesinde kahraman Mehmetçiklerin yürekleri dağlayan şehadet haberi sonrasında ileri bir tarihe ertelenmişti.

Debgici, ertelemenin Göksun ilçe kongresini 7 Mart'ta büyük bir coşku ve katılım ile yapıldığını belirtti.

Debgici, aynı gün yapılacak olan Ekinözü ilçesi kongresi öncesinde mevcut ilçe başkanlığının aday olmayacağını açıklamasının ardından ilçe başkan adaylarına yönelik teşkilat temayül yoklamamızı yaptıklarını söyledi.

Elbistan ve Türkoğlu ilçe başkanlarının yeniden aday olmayacağını açıklamaları üzerine iki ilçede adaylık başvuruları devam ettiğini hatırlatan Debgici, şunları kaydetti:

“Bu hafta sonu da Elbistan ve Türkoğlu ilçelerimizde başvuruda bulunan adaylarımıza yönelik teşkilat temayülümüzü yapacağız. Ertelenen ilçe kongrelerimizden Afşin ilçemizde 21 Mart Cumartesi günü, Çağlayancerit ve Pazarcık ilçelerimizde 22 Mart Pazar günü yapacağız. Partimiz kurulduğu günden bugüne büyük bir coşku ve heyecanla bayram havasında geçen kongrelerimizde desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve büyük bir katılım sağlayan teşkilat mensuplarımıza, üyelerimize ve tüm hemşehrilerime bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2020, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER