AFŞİN’DE KAR MESAİSİ

AFŞİN'İN HER KESİMİ BEYAZA BÜRÜNDÜ

AFŞİN’DE KAR MESAİSİ

 Türkiye’yi etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı, önceki gece Afşin’de de kendini gösterdi. Kentin her kesimi beyaza bürünürken, yağışla birlikte Afşin Belediyesinin de karla mücadele mesaisi başladı.

Afşin Belediyesi, aralıklarla devam eden kar yağışının ulaşımı olumsuz etkilememesi için ana arterler ve tüm caddeler ile sokaklarda kar küreme ve yol tuzlama çalışması yürüttü.
Çalışmaların aralıksız sürdüğünü ve tüm cadde ve sokaklar ile okul yollarında tuzlama ve kar küreme işleminin aralıksız sürdüğünü belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Türkiye’yi etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı, önceki gece Afşin’de de kendini gösterdi. Afşin Belediyesinin de karla mücadele mesaisi de başlamış oldu. Fen işleri, Park ve Bahçe ile Temizlik işleri ekiplerimiz gece boyunca çalışmalarına aralıksız devam etti. 48 kişilik ekibimiz ve 15 iş makinemiz ile tuzlama, küreme çalışmalarımız vatandaşlarımızın olumsuz hava şartlarından etkilenmemeleri için hız kesmeden devam ediyor” dedi. AA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER