banner675

2 YENİ VALİ YARDIMCISI, 3 YENİ KAYMAKAM GELİYOR

VALİ YARDIMCISI SERVET GÜNGÖR, KIRŞEHİR VALİ YARDIMCILIĞINA ATANDI.

2 YENİ VALİ YARDIMCISI, 3 YENİ KAYMAKAM GELİYOR

 Kahramanmaraş'a 2 yeni vali yardımcısı atanırken, 3 ilçenin de kaymakamları değiştirildi.

Resmi Gazete'nin dünkü sayısında yayımlanan 2015/398 Sayılı İçişleri Bakanlığına Ait Atama Kararına göre, geçici görevle başka bir görevde bulunan Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Servet Güngör, Kırşehir Vali Yardımcılığına atandı.
Kırşehir'e atanan Servet Güngör'ün ve boş bulunan ve daha önce atama yapılmayan Kahramanmaraş Vali Yardımcılıklarına ise Ordu Vali Yardımcısı Ömer Adar ile Eceabat Kaymakamı Nurettin Dayan atandılar.
KAYMAKAM ATAMALARI
Bu arada mülki idare kararnamesi ile Kahramanmaraş'ın Afşin, Çağlayancerit ve Ekinözü ilçe kaymakamları da değişti. Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, Isparta Vali Yardımcılığına ve Ekinözü Kaymakamı Fatih Gül, Erzurum Vali Yardımcılığına atanırken; Çağlayancerit Kaymakamı Ersin Tepeli ise İdil Kaymakamlığına atandı.
Afşin Kaymakamlığına Adıyaman-Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan; Çağlayancerit Kaymakamlığına Uğurludağ Kaymakamı Hasan Gümüşçüoğlu ve Ekinözü Kaymakamlığına da Çatalpınar Kaymakamı Cüneyt Caner atandılar. Yeni vali yardımcıları ile ilçe kaymakamlarının önümüzdeki günlerde yeni görevlerine başlamaları bekleniyor.
Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk'ün imzaları bulunuyor. (HABER MERKEZİ)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685