banner651

HASCEVHER’DEN TENCERE MARKET

Üretiminin yüzde 70’ini 4 kıtada 50 ülkeye ihraç eden Hascevher, Türkiye’de tencere marketler zinciri kurmaya karar verdi. Zincirin ilk halkası Gaziantep’te açılıyor

HASCEVHER’DEN TENCERE MARKET

Kahramanmaraş OSB'de Türkiye'nin en büyük ve modern robot makine üretim sistemine sahip fabrikasında yıllık 20 milyon adet çelik/granit mutfak pişirim eşyası üretimi yapan Hascevher, Türkiye'nin dört bir köşesinde tencere marketler zinciri kurma kararı aldı. Her yıl en az 10-12 tane olarak Türkiye'nin dört bir köşesine açılacak olan Hascevher tencere marketler zincirinin ilk halkası önümüzdeki günlerde Gaziantep'te açılacak. 

FASON ÜRETİME SON 
Üretiminin yüzde 70'ini 4 kıtada 50 ülkeye ihraç eden ve Avrupa ve Orta Asya ülkelerinde lider üretici konumunda olup dünyada çelik ve granit tencere ve mutfak pişirim eşyaları üretiminde akıllara ilk gelen firma olan Hascevher, üretiminin yüzde 10'luk kısmını oluşturan yurt içindeki ünlü markalara fason üretim yapmaya yeni yılda son verdi. Hascevher Genel Müdürü Fatih Dinçer, bu kararın gerekçesini şöyle anlattı: 

DAHA UYGUN FİYATA 
Bulunduğumuz noktaya kurulduğumuz günden bu yana gerçekleştirdiğimiz Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmalarımıza verdiğimiz önemle geldik. Türkiye'de yıllardır ünlü markalara kendilerinin adı ve markasıyla fason üretim yapıyorduk. Bunun yerine Türkiye'nin dört bir köşesine Hascevher tencere marketler zinciri kurmaya karar verdik. Halkımız, yüksek rakamlar ödeyerek aldıkları markaların ürünlerini tencere marketlerinde çok uygun fiyata bulacaklar. 

YÖREYE GÖRE ÜRETİM 
Fatih Dinçer, ilk olarak Gaziantep'te önümüzdeki günlerde halkla buluşacak olan tencere marketler zincirini, her yıl 10- 12 tane olmak üzere Türkiye'nin dört bir köşesine yayacaklarını söyledi. 8 yılda 100 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini açıklayan Dinçer, "Tencere marketlerde çelik/ granit mutfak pişirim ürünlerinin her çeşidi bulunacak. Bu marketlerimizde modaya ve yöreye uygun üretimini yaptığımız ürünler satacağız. Marketler zincirinde franchise sistemi olmayacak ve her kent merkezi ve ilçede sadece 1 veya 2 marketle de sınırlandırmayacağız" dedi. 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER