banner651

AKDO’dan 6 günde satış rekoru

Kahramanmaraş'ın dünyaca dondurmasıyla ün salmış adını dünyaya duyuran AKDO Dondurma, İzmir fuarında 6 günde 10 ton dondurma satarak satış rekoru kırdı.

AKDO’dan 6 günde satış rekoru

 Kahramanmaraş’ın dünyaca dondurmasıyla ün salmış adını dünyaya duyuran AKDO Dondurma, İzmir fuarında 6 günde 10 ton dondurma satarak satış rekoru kırdı.

Dondurma sektöründe çıtasını yükselterek hızlı bir şekilde büyüyen aynı zamanda Kahramanmaraş’ta 7 Gaziantep’te 2 Adana’da 1 Irak’ta 1 olmak üzere toplam 11 şube açarak ülke genelinde ve yurt dışında şubeleşerek devam etmeyi amaçlayan AKDO dondurma şimdi ise adından İzmir fuarında sıkça söz ettirmeye başladı.

İzmir Enternasyonal Fuarının (İEF) gözdesi olan AKDO dondurma standı ziyaretçi akınına uğruyor. Stantta dondurma izdihamı yaşanırken diğer taraftan vatandaşlar paket paket dondurma alarak evlerindeki dolaplarına stok yapacaklarını söyledi.

Kışın sıcacık evlerinde misafirlerine dondurma ikramında bulunarak afiyetle yiyeceklerini söyleyen ziyaretçiler fuar sonuna kadar dondurma almaya devam edeceğiz.

Akdo dondurma standını ziyarette bulunan gurbetçi vatandaşlardan dondurma yemenin keyfi bir başka olduğunu dile getiren Esin Durgal, “Aslen İzmirliyim ama Hollanda da ikamet etmekteyim. Özellikle tatil iznimi bu aylara denk getirdim. Çünkü İzmir fuarına gelmek istedim. Fuar’a Kahramanmaraş Dondurma stantlarının da yer alacağını öğrenince çok mutlu oldum. Fuarın ilk açıldığı günden beri hergün AKDO dondurma stantdına geliyorum doya doya dondurmamı yiyorum. Kahramanmaraş dondurmasına bayılıyorum. Maraş dondurmasını sadece burada yemekle kalmıyorum paket paket dondurma alarak Hollanda’ya arkadaşlara ve komşularıma götüreceğim aynı zamanda misafirlerime ikramda bulunacağım. Bu arada sizlerin aracılığıyla bizlere bu imkanı sağlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e ve emeği geçen herkese özellikle bizleri dünyanın en güzel lezzetiyle buluşturan Dondurmasıyla ünlü Kahramanmaraş AKDO dondurma şirketine teşekkürlerimi bildiririm.” diye konuştu. 

“SATIŞLARIMIZ BEKLENTİMİZİN ÇOK ÇOK ÜSTÜNDE OLOYUR”

AKDO dondurma İzmir enternasyonal fuarında 6 günde10 ton dondurma satarak satış rekoru kırdı. İlk günden itibaren standımız da dondurma satışlarımızın üst seviyelerde ilerlemesi açıkçası bizleri memnun etti belirten AKDO Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, şunları kaydetti:

“İzmir Enternasyonal (İEF) Fuar’ına AKDO dondurma olarak ilk kez katılıyoruz. Daha önce katıldığımız fuarlarda çok güzel dondurma satışlarımız oldu. Önceden de belirttiğim gibi AKDO dondurma olarak Allah nasip ederse yurt içi ve yurt dışı fuarlarına katılarak stantta yer almayı düşünüyoruz. Fuardaki dondurma satışlarımıza gelince inanın 6 günde 10 ton dondurma satacağımızı hiç düşünmemiştim. Halende fuar da dondurma satışlarımız devam etmektedir. Fuara katılmamızın esas amacı ülkemize ve memleketimize bir nebzede olsa destek olup katkıda bulunmaktı. Onursal il olarak seçilen Kahramanmaraş’ımızı İzmir’de 60 Ülkeye karşı daha iyi bir şekilde tanıtmak. Bu konuda biz AKDO olarak üzerimize düşen görevi güzel bir şekilde yerine getirmekti, ayrıca dondurmamızı 60 ülkeden katılan firmalara ve İzmir halkına tanıtmak ve tatdırmaktı. Zaten dondurma satışlarımızla bunu da ispat etmiş olduk. Standımızda dondurma satışlarımız beklentilerimizin çok çok üstünde oldu. Fuar sonuna kadar satışlarımıza bu şekilde devam edeceğiz.”

Dondurma satışının yanı sıra tatlı satışlarında da beklenenin üzerinde olduğunu söyleyen Davarcıoğlu, şöyle devam etti:

“Açıkçası tatlıda bu kadar satış yapacağımızı düşünmüyordum. İzmir ve çevre illerden bizleri standımızda ziyarete gelen vatandaşların gerçek Kahramanmaraş dondurmasını tadarak dondurma yediklerinin farkına vardıklarını, dondurmaya hasret kalan İzmirlilerin dondurmaya olan hasretlerini AKDO dondurmayla buluşturarak gidermiş olduk.Halkın bizi tercih etmesi ürettiğimiz dondurma ve tatlı, ustalarımızın vatandaşın damak tadına göre yapması lezzet bakımından ve kalitesinden dolayı bugün halkın tercihini kazanmış olup, halktan aldığımız tam not bizim için ödüllerin en büyüğü olmuştur. Tadını lezzetini keçi sütünden alan o güzel salep kokulu aromasını tadan vatandaşlar bir paket dondurma alan onunla yetinmeyerek 10 paket ya da 15-20 paket dondurma aldıklarını görüyoruz. Bu şekilde vatandaşların dondurmamızdan almalarında ayrıca bizleri sevindirdi. İnşallah önümüzdeki yıllarda İzmir’e şube açarak, İzmir halkını AKDO dondurmayla buluşturmayı düşünüyorum.” 

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2019, 01:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER