banner651

AKDO dondurma İzmir fuar’ının gözdesi oldu

İzmir Enternasyonal fuarına 60 ülkenin katıldığı bu yıl 88. Düzenlenen fuara onur konuğu seçilen Kahramanmaraş’tan dondurma firması olarak stantta yerini alan AKDO Dondurma fuarın ve İzmir’lilerin gözdesi oldu.

AKDO dondurma İzmir fuar’ının gözdesi oldu

İzmir Enternasyonal fuarına 60 ülkenin katıldığı bu yıl 88. Düzenlenen fuara onur konuğu seçilen Kahramanmaraş’tan dondurma firması olarak stantta yerini alan AKDO Dondurma fuarın ve İzmir’lilerin gözdesi oldu.

İzmir Enternasyonal Fuarında Kahramanmaraş’tan AKDO Dondurma stantta yerini alırken AKDO Dondurmanın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, fuarla ilgili düşüncelerini şu şekilde anlattı: “Bu yıl 88. Düzenlenen İzmir fuarında stantta AKDO dondurma olarak bizlerde yerimizi aldık. Bu tarz fuarların ülkemizde yapılması ülkemiz ve ilimiz adına bizleri çok onure etti. İzmir fuarına katılan 60 ülkenin yanında Çin’in onursal ülke olması ve şehrimizin de İzmir fuarında onursal il olarak seçilmiş olması bu şehrin bir evladı olarak aynı zamanda AKDO dondurma şirketi olarak bizleri ziyadesiyle memnun etti. Fuara İzmir ve çevre illerden gelen vatandaşların ve katılımcıların bizlere duydukları ilgi ve alaka inanın bizleri çok memnun etti.”

 

“BÜYÜK PROJELERDE VE FARKLI FUARLAR’DA YER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”

Ülkemizde ve yabancı ülkelerde de bu tarz fuarlara AKDO Dondurma olarak katılacaklarının bilgisini veren Ahmet Davarcıoğlu, “Ülkemize yapılan her yatırımın şehrimize bizlere yapılmış, ülkemizde, ilimizde yapılan ve yapılacak olan her yatırımın ekonomik olarak geri dönüşümünü sağlamış olacağının kanaatindeyim. Elbetteki bizim gibi dünya ya açılmak isteyen firmaların böyle bir pazarda payına düşen pastayı almasında çok büyük fayda vardır. AKDO Dondurma olarak uluslararası projelerde yer almış olmamız bizim için büyük bir avantaj sağlamış olur.”

 

İZMİR HALKINDAN AKDO’YA TAM NOT”

 

Davarcıoğlu , Fuarın en büyük stant yerinin kendi stantlarının olduğunu, fuara gelen ziyaretçilerin bugüne kadar böyle bir dondurmayı ilk kez tattıklarını dile getiren vatandaşlar AKDO dondurmaya vatandaşlardan tam not aldığını söyledi.

Bu gibi sözlerin fuarı ziyaret eden İzmir halkından ve çevre illerden gelen misafirlerimizden duymanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Davarcıoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

“Dondurma sektörüne adım attığımızda AKDO dondurma olarak öncelikle ne kazanacağımızı düşünmeden yaptığımız dondurmayı vatandaşların damak tadına uygun olarak nasıl beğendiririz ve dondurmayla insanlara nasıl mutluluk dağıtırız diye düşündüm. Tabi ki kazançta önemli ama öncelik olarak insan sağlığı, damak tadı ve dondurmanın en iyisini yapmak dondurmayla insanları mutlu ederek adımızı tüm dünyaya duyurmak. İnsanları AKDO dondurmayla mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere diyerek katılımcılara ve AKDO dondurma standını ziyaret eden herkese teşekkür etti.”

 

“ÖÇAL’DAN VATANDAŞLARA DONDURMA İKRAMI”

 

Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, İzmir fuarında onursal il olarak seçilen Kahramanmaraş AKDO dondurma standını ziyaret ederek stant önünde dondurma şovu hazırlayan AKDO’ya bu güzel şovundan ve fuara katılımından dolayı teşekkür ederek stant önünde yapılan dondurma şovunun ardından satırla dondurma keserek kendi elleriyle vatandaşlara Dondurma ikramında bulundu.

 

“SOYER’DEN AKDO’YA ÖVGÜLER”

İzmir Fuarında ev sahipliği yapan Kahramanmaraşlıların standını tek tek ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “böyle bir projede yer aldıkları için AKDO Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu’na ve Kahramanmaraş halkına teşekkür ederim.” dedi.

 

İzmir fuarının Kahramanmaraşlıların stant açılışında bulunan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektör Niyazi Can, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu,Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Yoğurt, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AKDO Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu ve çok sayıda Kahramanmaraşlı hemşeriler katıldı.


Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2019, 01:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER