banner651

Türkoğlu Belediyesi'nden eğitime destek

Türkoğlu Belediyesi'nden eğitime destek

Türkoğlu Belediyesi, ilçede uzaktan eğitime destek amaçlı öğrencilere 200 tablet dağıtımı yaptı.

Eğitime yaptığı katkılardan dolayı adından söz ettiren Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, pandemi dolayısıyla geçtiğimiz günlerde öğrencilere masa dağıtmıştı, bugün ise tablet dağıtımını gerçekleştirdi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu Belediyesi olarak daha önce öğrencilere, kırtasiye, test kitapları, zeka oyunları ve çalışma masaları gibi materyaller ile eğitime destek olduklarını söyledi.

Pandemi döneminde uzaktan eğitime destek olmak amacıyla çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Okumuş, şunları kaydetti:

“İlçedeki 200 ihtiyaç sahibi öğrenciye bu zor günlerde dayanışmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinden bir tanesi olan EBA'ya daha kolay ulaşmak amacıyla öğrencilere tablet hediye ediyoruz. Çocuklarımıza bu pandemi sürecinde öğrencilerimize bir nebze olsun destek olmak amacıyla belediyemiz tarafından 200 tablet aldık. Milletvekilimiz Habibe Öçal nezdinde takdim ediyoruz.”

Törene katılan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, “Bizde isterdik ki çocuklar okullarda öğretmeleri ile yüz yüze ders yapsınlar, ama bu pandemiden dolayı eğitime ulaşımda tek araç haline geldi. Bundan dolayı çocuklarımızın eğitimlerinin aksamamaları ve eğitimlerine devam edebilmeleri için tablet zorunlu hale geldi. İhtiyacı olan çocuklarımızı tabletle buluşturarak, eğitimlerine ara vermemeleri ve eğitimlerini kesintiye uğramaması noktasında bu tablet inşallah çocuklarımızın çok işine yarayacaktır.” diye konuştu.

İhtiyaç sahibi öğrencilere yönelik tablet dağıtımı programına AK Parti ilçe Başkanı Feyzettin Okumuş, öğrenciler ve aileleri katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER